Junior landslaget

Junior Landslaget 2016 består av följande surfare

Hampus

Hampus surfar u18 på en 5’8″ Summer Jet. När han inte surfar gillar han att träna, skejta och hänga med kompisar. Hans favorit surfare är John John Florence.

Axel

Axel surfar u18 på en Luke Studer 5’7″. Han är svensk mästare u18 och är sponsrad av SurfEars och About Blank. Han gillar att skejta och redigera film klipp. Han ser upp till Noa Deane för inspiration.

Sara

Sara surfar u18 på en Watercooled 6’3″. Hon är svensk junior mästerinna u18 och är sponsrad av Friends of Aloha. Hon pluggar marinbiologi och klättrar när hon får tid. Sara gillar Bianca Buitendag och allt som har med havet att göra.

Kian

Kian surfar u16 på en 5’0″ Dylan Surfboards. Han har vunnit Rip Curl Grom Search, och är sponsrad av Billabong, 69 Slam, Modom, och Mentawai Surf Charters. Han bor på Bali och älskar stora barrels, precis som sin idol Andy Irons.

Cristian

Cristian surfar u16 på en LaSanta Surf Timmy Paterson model. Han har kommit 3.a i Spanish Grom Search och är sponsrad av LaSanta procenter och Xcelwetsuits. Han bor på Canarie Öarna och gillar att sätta stora airs som Julian Wilson.

Douglas

Douglas är under 16 och surfar på en 5’6. Han har kommit 4.a i Nordic Surf Games bland juniorer. När han inte surfar hittar man honom i en skejtpark. Sponsrad av Surfbussen. Douglas gillar snabba vänstrar och ser upp till Rob Machado.

Hugo

Hugo är under 16 och surfar på en 7s 5’9″. Han är junior mästare u16. Hugo älskar allt som går fort, och när han inte är i vattnet så åker han moped eller skejtar. Han hejar mest på Mick Fanning när han kollar på WSL.

 

Share/Bookmark