Freddie and the boys

Svensk surfings framtid tränar i Norge

Erik Malmberg

Picture 1 of 7

Copyright Lapoint/AR Visions, Joshue del Valle Rossel

Höstens succée läger i Marocko följdes upp veckan före midsommar med ytterliggare ett juniorläger. Freddie Meadows och Jonas Lilja tog med sig SSAs juniorträningsgrupp till Lapoint i Hoddevik, Norge för en veckas surf, träning, taktik snack och häng. Norge levererade såklart, både väder och vågmässigt. Lägret var ett led i SSAs långsiktiga satsning på unga svenska surfare. Nästa steg blir junior EM i Frankrike i september.

Share/Bookmark
Posted in Hoddevik 2012 and tagged , .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>