Landslagsansvarig för SUP (Stand Up Paddleboard) sökes

I enlighet med verksamhetsplanen som antogs vid senaste årsmötet öppnar SSA upp möjligheten för SUP-intresserade att ställa upp i internationella tävlingar (arrangerade/sanktionerade av ISA och/eller ESF) genom SSA. Bakgrunden till detta beslut är att SSA följer ISA och ESF stadgar där SUP numera ingår i verksamheten.

I Sverige ingår SUP i kanotförbundet och SSA har därför inte budgeterat några resurser för SUP-verksamhet under 2012. Förbundet vill dock ge utövare möjligheten att ställa upp i ovannämnda tävlingar. För att samordna detta söker förbundet därför en SUP-landslagsansvarig. För mer information, eller intresseanmälan, kontakta styrelsen.
Bookmark/FavoritesShare/Bookmark
Posted in landslag.