Landslagsansvarig för SUP (Stand Up Paddleboard) sökes

I enlighet med verksamhetsplanen som antogs vid senaste årsmötet öppnar SSA upp möjligheten för SUP-intresserade att ställa upp i internationella tävlingar (arrangerade/sanktionerade av ISA och/eller ESF) genom SSA. Bakgrunden till detta beslut är att SSA följer ISA och ESF stadgar där SUP numera ingår i verksamheten.
 
I Sverige ingår SUP i kanotförbundet och SSA har därför inte budgeterat några resurser för SUP-verksamhet under 2012. Förbundet vill dock ge utövare möjligheten att ställa upp i ovannämnda tävlingar. För att samordna detta söker förbundet därför en SUP-landslagsansvarig. För mer information, eller intresseanmälan, kontakta styrelsen.
Share/Bookmark
Posted in landslag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>