UNDER KONSTRUKTION. COOL SURFBILD SÖKES

Bilder sökes till SSAs nya Hemsida.

SSA jobbar just nu med att göra en ny hemsida, vilket kan medföra lite störningar på nuvarande hemsidas en tid framöver.

Vi vill göra en hemsida, som är lätt och intressant att besöka.
En hemsida där våran verksamhet syns och våra medlemmar har möjlighet att vara delaktiga i.

Som första sidan planerar vi en stor bild.
Surfförbundet behöver och letar därför efter en kanonbild, som första sidan.

det vi söker är en snygg bild där det tydligt framgår att:
-det handlar om surfing
-det är en sport
-det utövas i Sverige.

Vi söker dessutom proffsiga bilder på svenska surfare in action, högklassiga manovers som imponerar även på folk som inte surfar.
Vi önska bilder från träning, tävling, prisutdelningar, Intervjuer i TV eller annan media, foto-reklam jobb, filminspelningar m.m, bilder från jordens alla hörn och som visar sporten och SSA från sin allra bästa sida.

Vi behöver bilder från samtliga discipliner som ligger under Surfförbundet, som förutom Surfing även är Longboard, Bodyboard, SUP i alla former och Prone paddleboard.

Alla de bilder som använts kommer att taggas med fotografens namn och de fotografer som medverkar med bilder kommer att medverka på förbundets sida med alla fotografer.

Bilder skickas fördel som lågupplösta till:
styrelsen@surfförbundet.se

Posted in SSA.