Junior EM dag 5

Tävlingarna dag 4 avblåstes efter halva tävlingsdagen pga starka strömmar och återupptas imorgon, torsdag.

Surf 14 inleder tävlingarna den 18 och vår egna Cristian Portelli går i vattnet i heat 3, kl 9.40. Mptståndet är som vi skrev redan igår Mathis Crozon, Frankrike, tysken Dylan Groen och Dean Vandewalle från Belgien.

Enligt schemat körs runda 3 i surf 14, 2 heat med start 14.30. Cristian kan alltså vara med i den rundan också om han går vidare från morgon heatet. Tiderna är lokala och preliminära. Lägg till 2 timmar för svensk tid.

Vi hoppas det går vägen och önskar Cristian lycka till.

När vi skriver att schemat är preliminärt så är det som inträffade idag precis det här vi menar. Tävlingsledningen utvärderar hela tiden situationen på plats och ändringar i planering och schema händer hela tiden.

För mer information och live streaming: http://live.eurosurfing.org/

 

Sponsorer JEM-2014

stonerhillSurfzoneSurfbussen

Natural Goods

loggo transp platta

Share/Bookmark
Posted in Junior EM 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *