SSA bjuder in till årsmöte 2014

Lördagen den 15:e mars kl 15 håller förbundet årsmöte i Stockholm. Vi håller till på surfbutiken 6/5/4 på Nytorgsgatan 27, 116 40 Stockholm. Alla är hjärtligt välkomna. De som betalt medlemskap senast 31:a januari 2014 har rösträtt på mötet.  Årsmötet genomförs med sedvanliga årsmötesförhandlingar. Årsmöteshandlingar/dokumentation kommer att läggas upp på hemsidan inom kort.                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Återigen hjärtligt välkomna och stort aloha!

Share/Bookmark
Posted in SSA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *