surfsm2013_top

Inget svenskt mästerskap i shortboard 2013

Tyvärr har 2013 varit ett riktigt otursår för shortboard SM. Först låg Nynäshamns surfklubb i vänteperiod för tävling på Torö från mitten av sommaren till mitten av hösten. Sen gick Surfers  in i vänteperiod för tävling i Varberg, men bra swell uteblev och nu måste vi konstatera att mörkret och kylan sätter stopp. Från förbundets sida vill vi rikta ett stort “MAHALO” till Nynäs och Surfers samt alla sponsorer och övriga samarbetspartners för all planering och engagemang. Det känns förstås mycket tråkigt att inte kunna genomföra tävlingen men det som känns väldigt bra är att nu är allt riggat för den bästa tävlingen någonsin 2014!!!!!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

önskar SSA till alla surfare på vår planet

Share/Bookmark
Posted in Swedish Surftour 2013.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *