ISA SUP flatwater instruktörskurs i Varberg

Imorgon och på fredag genomförs en instruktörskurs i SUP i Varberg och den som håller i utbildningen är vår egen landslagsledare för SUP, nämligen Henrik Fahlén. Vi tog ett snack med Henrik för att kolla av läget.                                                                                                                                                                                                                                   

Tjena Henrik, hur är läget!                                                                                                                                                                                                                                     

 Bara fint!                                                                                                                                                  

Har SUP-säsongen dragit igång på allvar nu?

                                                                                                                                  Verkligen! Vi kör uthyrning och kursverksamhet i Varberg & Stenungsund via SUP.se samt att deltävlingarna i SUP-SM är klara, bara finalen kvar.

                                                                                                                                                   

Som landslagsansvarig för SUP, vad har du för tankar kring framtiden för SUP i Sverige?

                                                                                                                                               Jag jobbar nära Kanotförbundets SUP-kommitté och vi tillsammans erbjuder några platser i landslaget i samband med att SUP SM finalen i Varberg den 28-29 juli är klar. Ser med spänning fram emot årets final. 

 

                                                                                                                                         Förutom att vara landslagsansvarig så är du certifierad ISA-instruktör också, vad innebär det?

                                                                                                                          Att jag löpande utbildar SUP instruktörer. Certet gäller för SUP i platt vatten.

 

http://www.sup.se/isa-level-1-flat-water-sup-instructor-course/


Inom kort kommer jag även att utbilda SUP Surf Instruktörer via ISA…

                                                                                                                                                                       Om några dagar är det dags för ISA SUP flatwater instruktörskurs i Varberg, kan du berätta mer om den kursen?

Datum: 5-6 juli tordag-fredag

Under 2 dagar kommer vi bl.a. att teoretiskt och praktiskt behandla;

Utlärningsteknik för instruktörer

Säkerhet (väderförhållanden etc.)

Paddelteknik och mycket mera.

 

 

                                                                                                                                           Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu, som har med SUP att göra?

                                                                                                                  Att så många barn som möjligt anmäler sig på SUPkidz i sommar!!!

 

 http://www.sup.se/sup-skola-2012/

Share/Bookmark
Posted in SUP.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *