Tim Latte delade ut stipendier

För andra året i rad delades SSA ungdomsstiependie i vågsurfing ut i samband med Sandshoe Paddle Battle på Bockholmen i Stockholm.                                                                                                                                                                                                                                                                                                Stipendierna delades ut av ingen mindre än Tim Latte och glada mottagare blev Kristoffer Dietmann från Karlskoga och de två bröderna Oliver och Casper Christiansson från Falsterbo.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Inom Inom kort kommer bilder och mer info om Sandshoes event, där bla SSA representerades i Tag team tävlingen av två riktigt kända ansikten, Henio Skaldin och Ingrid Esser, på www.sandshoe.org.

Share/Bookmark
Posted in SSA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *