ISA SUP Flat Water instruktörskurs i Sverige 4-6:e maj

Tränings/Tävlingsläger + ISA instruktörscertifiering 4-6 maj i Varberg

Nu är datum satt för den 1:a ISA SUP Flat Water instruktörskursen i Sverige. Kursen blir i Varberg 4:e till 6e Maj (fredag till söndag) och arrangeras av FahlénSurf i Varberg. Kursen ges på svenska. Kursen är kombinerad med träningsläger.

Utbildningen ger certifiering genom internationella surfförbundet ISA www.isasurf.org.                                                                                                                                                                                                                         Läs mer på http://www.sup.se/utbildning-2/

Share/Bookmark
Posted in SUP.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *