binge_3

Dag 4 El Salvador

binge_1

Gråheten står som spön i backen när vi vaknar upp till ytterligare en dag med ihållande regn. Gårdagen blev bara en andnings paus i regnandet. På med yllekläderna från Ice breaker som får visar vad dom duger till i tropikerna. Vem hade väl trott att en våt ylle t-shirt är skön att ta på sig efter ett tävlings heat fast det är 25 grader i luften. Vi släpar oss som dränkta katter mellan tälten ute på udden i väntan på Binges heat. Det blev ett spännade heat där han missade möjligheten till att gå vidare direkt i tävlingen med ynka 1,1 poäng. En drop med en sväng hade räckt men ibland vill inte vågorna samarbeta.

Vi ser alla fram emot återkvalificerings heaten,
Henio kör repercharge 10,40 lokal tid
Johan kör repercharge 11,20 lokal tid
Binge kör repergharge 14,40 lokal tid.

Lägg på 8 timmar för svensk tid.

Hälsningar från La Libertad. Binge.

Share/Bookmark
Posted in Masters VM 2011 and tagged , , .

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *