Shortboard juniorEM över för Sverige, men Gustav surfar longboard 10.10 på onsdag

Vi tackar Lucas och John för deras insats i 2010 Eurojunior!
Lucas var först ut på tisdagen i repercharge omgång 1 för surfare under 18. Lucas hade bra häng på andra platsen han behövt för att slå walesaren och ta sig vidare till nästa omgång. Men rätt vågor uteblev och Lucas fick se sig utslagen med en 25 plats totalt.
I longboard var det strax efter lunch dags för Gustavs heat. Marockanen i heatet dominerade med en vinnande kombination av traditionell och progressiv longboarding. Gustav slutade heatet på tredjeplats vilket ger honom en position i morgondagens repercharge där han ställs mot en irländare, en walesare och en tysk. Heatet börjar klockan 9.10 lokal tid, dvs 10.10 svensk tid.
John Larsson hade tyvärr ingen chans i sitt repercharge heat. I sönderblåsta sjufots vågor blev John utslagen och hamnade på 21 plats.
Lucas och John kommer hem med bagaget fullt av erfarenheter som dom kan dra nytta av när årets tävlingar drar igång på hemmaplan.
Share/Bookmark
Posted in Junior EM 2010, landslag and tagged , , , , , .