Svenskar i vattnet måndag 10 maj

Måndag morgon kl 09.30 startar surf -18(men). Totalt 25 surfare från 13 länder deltar. Lucas och John surfar i heat 6, enligt programmet ca 11.15 lokal tid, dvs 12.15 i Sverige.
Lucas och John möter Choufani Othmane från Marocko och Luis Eyre från England. De bästa två surfarna från varje heat går vidare till nästa omgång, övriga till repercharge. Dvs alla har minst två chanser att gå vidare.
Inte klart ännu när longboard -18 drar igång så ingen tid finns för Gustavs start i tävlingen.
Inledningsdagen igår söndag bjöd på blåsiga pålandsvågor och växlande väder. Med andra ord liknade det svenska förhållanden. Vågorna växte under dagen och var till slut en bit över huvud vilket var riktigt utmanande. Publiken på plats fick se underhållande och riktigt bra surf från damer -18, bodyboard -18, bodyboard dam och bodyboard -16.
Share/Bookmark
Posted in Junior EM 2010, landslag and tagged , , , , , .